A sorozat 6 videót tartalmaz

Strong Leg&Booty Challenge

Erős, feszes, tónusos lábakat szeretnél? Ezzel az edzésprogrammal nem álom többé. A programot önállóan vagy más edzések kiegészítéseként is végezheted. Az edzések között tarts egy nap pihenőt, de törekedj rá, hogy hetente legalább két-három edzést végigcsinálj.

kiknek ajánlott?

Kezdőknek és haladóknak egyaránt

Új 21 perc

Legs 1.

Minden edzés esetén fontos, hogy figyelj a gyakorlatok szabályos végrehajtására és az egyenletes légzésre. Az első blokkban is haladj a saját tempódban, ne pihenj sokat. A második blokkban dolgozd végig a 40 másodperces munkarészeket, a pihenőidőben rázd le a fáradó izmokat, pihenj. Olyan tempót válassz, amit végig meg tudsz tartani a gyakorlatsor folyamán.

legs squat squat jump

Restás Adrienn
Csoportos oktató, személyi edző

Új 18 perc

Legs 2.

Az első blokkban haladj saját, egyenletes tempóban, ne pihenj sokat. Fontos, hogy a tempó ne menjen a minőség rovására. A statikus gyakorlatokat szakítsd meg, ha a forma romlik, rövid pihenő után folytasd, míg le nem jár az idő.

predator good morning sumo squat

Restás Adrienn
Csoportos oktató, személyi edző

Új 22 perc

Legs 3.

Az első blokkban haladj saját, egyenletes tempóban, ne pihenj sokat. A fő blokk rövid, de annál intenzívebb. Az 5 kör során nincs pihenő, két feladat váltakozik percenként. A tempó legyen egyenletes végig.

burpee squat legs day

Restás Adrienn
Csoportos oktató, személyi edző

Új 19 perc

Legs 4.

Az első részben haladj saját, egyenletes tempóban, ne pihenj sokat. A második blokkban csinálj meg annyi kört a 14 perc alatt, amennyit csak tudsz, a pihenőt minimalizáld ebben a szakaszban. Fontos, hogy a tempó ne menjen a minőség rovására.

climber shoulder tap squat legs

Restás Adrienn
Csoportos oktató, személyi edző

Új 23 perc

Legs 5.

Az első blokkban haladj saját, egyenletes tempóban, ne pihenj sokat. A második blokkban dolgozd végig a 45 másodperces munkarészeket, a pihenőidőben rázd le a fáradó izmokat, pihenj. Olyan tempót válassz, amit végig meg tudsz tartani a gyakorlatsor folyamán. A statikus gyakorlatokat szakítsd meg, ha a forma romlik, rövid pihenő után folytasd, míg le nem jár az idő.

burpee legs squat jump

Restás Adrienn
Csoportos oktató, személyi edző

Új 28 perc

Legs 6.

Az első blokkban haladj saját, egyenletes tempóban, ne pihenj sokat. A fő részben a 4 feladat váltakozik egymás után percenként, 4 körön át pihenő nélkül. Ne pörögj túl az elején, hogy végig tudd csinálni a 16 percet.

legs predator squat plank

Restás Adrienn
Csoportos oktató, személyi edző