Rólunk

A Sport4Life weboldalt a CrossFit Grund és Gymnastics Method csapata álmodta meg. Az egyesületünk elsődleges célja, hogy minél több emberhez juttassuk el a mozgást, az edzést és ezek váljanak a mindennapi életük részévé.


2020 tavaszán sajnos az edzőtermek bezártak, viszont szinte mindenki próbálta tartani a kapcsolatot vendégeivel és segíteni abban, hogy ne maradjanak ki az edzések. Mi is ezt tettük és online tartottunk edzést, minden nap. A sok pozitív visszajelzés után úgy gondoltuk, hogy létrehozzuk ezt az oldalt és továbbra is lehetőséget adunk mindenkinek, hogy mozogjon akkor is, ha valami miatt nem tud ellátogatni hozzánk személyesen.


Az edzések típusát és számát folyamatosan bővítjük így garantáljuk, hogy megtalálod a számodra megfelelőt. Találkozhatsz a saját edzőinkkel és külsős edzőkkel egyaránt. Gondoltunk a gyerekekre is, nekik is összeállítottunk külön edzéseket, így az egész család megtalálhatja a számára megfelelő mozgásformát. Az oldal akkor is hasznos lehet, ha jársz hozzánk edzésre, hiszen biztosan előfordult már veled is, hogy valami miatt nem jutottál el az órára. A weboldalon található edzéseket bárhol és bármikor megcsinálhatod, így nem marad ki egy nap sem mozgás nélkül.