Edzőink

Lovas Viktória

CrossFit és súlyemelő edző

Lovas Viktória vagyok, a CrossFit Grund CrossFit vezető edzője 2018 ősze óta. Debrecenben születtem és nőttem fel, ahol 15 évig modern táncot tanultam, majd éles váltással súlyemelésre váltottam. Mivel a mozgás mindig is az életem része volt, és szeretek emberekkel foglalkozni, így számomra kézenfekvő volt hogy tanítsak. CrossFit Level 2-es edzőként fontosnak tartom az edzéseimen a jó hangulatot, a következetességet és a kemény munkát, a lehető leghatékonyabb eszközöket felhasználva a célok elérése érdekében. Te hozod a kitartást, én adom a tapasztalatom, és a siker garantált.

Gödrösi Ádám

Humánkineziológus, Gymnastics Method alapító

Gödrösi Ádám vagyok, humánkineziológus, a Gymnastics Method alapítója, a Street workout mindenkinek és Street workout haladóknak könyvek szerzője. Edzésmódszeremet több mint 10 éve fejlesztem, többszáz tanítvánnyal foglalkoztam személyesen és több tízezer ember találkozott Gymnastics Method rendszerrel online videók vagy könyv formájában. A tanítást és útmutatást a mozgás és életmód témájában hivatásomnak érzem, és örömmel teszem.

Gárdus Bence

Fitness edző, Vállalati mozgásprogram specialista

2008 óta vagyok a fitness szakmában, ahol a személyi edzéseken és csoportos órákon kívül a legnagyobb hazai fitness rendezvények állandó fellépője voltam. Fekete öves karatésként a Kick-box aerobik a fő profilom. Azért is mondtam boldogan igent a Sport4Life felkérésére, mert így továbbra is elérhetőek lesznek ezek a sokak által szeretett edzések, ugyanis jelenleg főként vállalatok mozgásprogramjának szervezésével, szemináriumok és workshopok tartásával foglalkozom a testmozgás témájában. Hiszem és tapasztalom, hogy a helyes mozgással sokkal többet tehetünk egy boldogabb életért, mint azt sokan gondolnák.

Kőrösi Kitti

Jóga oktató (200 hour YTT- India), MATSZ Aerobik Szakág bíró

A mozgás mindig is része volt az életemnek. Balett, ritmikus gimnasztika, sportaerobik követte egymást. Utóbbi sportágban 13 évig versenyeztem, 5 évig a magyar válogatottként. Csapatban Európa Bajnoki ezüst és Világjátékok-i bronz helyezést értem el. A versenysport után találkoztam a jógával. Egyre jobban éreztem, hogy szeretnék még mélyebb tudást szerezni, ezért Indiába utaztam, hogy a jógát a szülőhazájában tanuljam meg, itt vettem részt jóga oktató képzésen is. Azóta Ashtanga, Hatha és Vinyasa flow jógát gyakorolok és oktatok. Az óráimon a versenysport alatt szerzett tudásomat és az Indiában tanultakat szeretném neked továbbadni.

Szerda Szabolcs

Gymnastics Method Level I. instruktor és Gymnastics Method Kids főinstruktor

Szerda Szabolcs vagyok. Személyi és csoportos edzőként dolgozom Szlovákiában illetve Ausztriában. Hivatásomnak tartom úgy a gyermekek mint a felnőttek mozgásminőségének fejlesztését. 2020 szeptemberétől csoportos edzéseinken már több Gymnastics Method Kids instruktor kollégámmal fogjuk segíteni a gyerekek saját testsúlyos erejének fejlesztését.

Balogh Gergely

Kettlebell oktató, Strongfirst Girya instruktor

SFG oktatóként évek óta tartok edzéseket, és segítek az embereknek elérni fitnesz céljaikat. Számomra a kettlebellel való edzés az egyik leghatásosabb eszköz a funkcionális erő fejlesztésére. Rövid, de intenzív kettlebell edzéseim könnyen beilleszthetők a napi rohanásba. A kettlebell csak egy eszköz, amit sokféle módon lehet használni. Tőlem megtanulhatod az alapokat helyesen végrehajtani, újra erős és dinamikus lehetsz.

Sáthy Szandra

Jóga oktató, fitness instruktor

A jógával 2008-ban találkoztam először és bár elsősorban szellemi irányból közelítettem felé, rögtön megéreztem a fizikai jógagyakorlatok jótékony hatásait is. A mozgás korábban sem állt távol tőlem, hiszen 5 éves koromtól ritmikus gimnasztikáztam, melyet 10 évig versenyszerűen űztem, a junior, majd a felnőtt magyar válogatott tagja voltam. Célom, hogy az élsport és a mindennapos gyakorlás tapasztalatait ötvözve óráimon egyaránt megtalálja számításait, aki „csak” egy kis jóleső mozgásra vágyik és az is, aki a jógagyakorlás mélyebb szintjét szeretné megtapasztalni. A Mandala Jógastúdiókban végeztem gerincjóga, hatha, flow, valamint fasciális jógaterápia képzést.

Krizsán Klaudia

Táplálkozástudományi szakember

A Semmelweis Egyetem Táplálkozástudományi mester szakán végeztem, melyet egy Élelmiszermérnöki alapképzés és OKJ-s fitness instruktori képzés előzött meg. Mindig is érdekeltek a különböző élelmiszerek beltartalmi tulajdonsága, funkcionalitása és étrendben betöltött szerepe. Egyetemi tanulmányaim megkezdése óta törekszem arra, hogy átfogó ismereteket sajátítsak el a tudomány aktuális állása alapján. Nagy vágyam, hogy a tapasztalataimat, ismereteimet átadhassam azoknak, akik valóban szeretnének figyelmet fordítani az étkezésükre, mivel azt gondolom, hogy ez egy olyan szupererő, ami mindenkit megillet és több dologra használható, mint azt gondolnánk.

Bittmann Tamás

Street workout csoportos és személyi edző

Közel 7 éve ismerkedtem meg a saját testsúlyos edzéssel. Hamar szenvedélyemmé vált, aminek köszönhetően 2016-ban országos bajnok lettem. Lehetőségem nyílt részt venni a madridi világkupán, és megismerkedni a világ legjobbjaival. Az évek alatt rengeteg tapasztalatot szereztem, és fő célommá vált, hogy minden tudásom átadhassam az edzeni vágyóknak.

Restás Adrienn

Csoportos oktató, személyi edző

Gyerekként nem voltam az a sportos típus. A rendszeres mozgás csak az egyetemi évek alatt lett az életem része, azóta viszont töretlen a lelkesedésem. Az első szerelem a fal- és sziklamászás volt, majd kipróbáltam több mozgásformát is, mint pl. a TRX, Kettlebell, Crossfit. A mozgás iránti szeretetem egyre csak erősödött, és célom lett, hogy ezt az érzést másoknak is átadhassam.